donderdag 23 augustus 2012

Namens ons drietjes....(Klik) Baby, it's a wide world....

Gefeliciteerd lieve meid, met je 15e verjaardag. Wat hadden we het graag meegevierd....
Dat het nieuwe jaar je alles mag brengen waar je van droomt...

maandag 20 augustus 2012

Every cloud should have a silver lining.....


De 6 weken vakantie vlogen voorbij. En al weet je het, als je aan het begin van die lange zomervakantie staat (maar denkt dat je nu intens zult gaan genieten van alles zodat je de tijd vasthoud), het is er voordat je er erg in hebt; het einde van de vakantie en het begin van een nieuw schooljaar.
Het was heerlijk weer 6 weken "thuis" te zijn. Elk moment te kunnen genieten van de rust, de vriendelijkheid en de pracht van dat kleine dorp op de Brabantse Wal. De luchten, de vennen en de wijdsheid. Al die bekende gezichten in de supermarkt en op straat, elke auto een bekende bestuurder dus veel zwaaien. Zo heerlijk voorspelbaar. Nu weer basis Amersfoort. Waar ik me, opnieuw of nog steeds, ontheemd voel. Thuisloos en misplaatst. Verloren en anoniem. Ongezien.
Het schrille contrast schuurt het kleine korstje, ontstaan door zon, lieve bekenden, natuur en niets hoeven, er genadeloos af. Mijn hart nog steeds rauw vlees. Het verdriet nog veel te groot, niet te bevatten. Ongenadig en gevaarlijk dicht onder de oppervlakte. Te veel breekmomenten. Veel te vaak niet meer weten en niet meer willen. Het verlies van mijn dochter, het gezin dat altijd het enige was dat ik wilde en waar ik zo voor geknokt heb, dat me zo lief was. Mijn thuis. Mijn veilige vesting. Onbegrip en verbijstering regeren mijn dag. Verdwaald, het juiste spoor bijster en nog lang geen berusting....