zondag 5 februari 2012

Bij gebrek aan warmte....


Toch maar weer zo'n ijskoude foto..... Mooi, maarrrr..... mag het nu weer richting lente gaan?

10 opmerkingen:

Anoniem zei

Je hebt er een bijzondere foto van gemaakt.
Maar eh ... Lente ...? Nu al ...?
Ben jij een beetje betoeterd, het gaat net de goede kant op nu rayonhoofden voor het eerst in vijftien jaar weer in vergadering bijeen zijn! :-)

Monique zei

Ik vind deze toch wel ijzig mooi, wat mij betreft mag het nog wel even zo doorgaan, ik geniet van dit soort foto's ;) Ja, ik weet 't, makkelijk praten :))

marjolein vh pl zei

Dit is toch prachtig mooi...nee van mij mag de winter nog wel even doorgaan :-)
Wil je wat vet van mij op je botjes ?

joshi daniel zei

simply superb!

Ank zei

Haha, ja ik ben het met de andere reageerders eens hoor, dit is toch geweldig en nog gezond bovendien, laat het nog maar lekker winteren enne misschien inderdaad die elfstedentocht, dat zou toch ook prachtig zijn! Ik kan geen slag meer schaatsen maar geniet er toch intens van hoor. Kijk nog maar eens goed naar die prachtige foto van je dat is toch genieten!!!

OT: Ik heb www.bunnymom.weblog.nl ook al weer een tijdje in bedrijf hoor, daar kun je nog veel meer van mijn foto's zien.

boomkruiper zei

Prachtig dat blinkende zilverwerk aan de randjes. En jij poetst het iedere ochtend weer op? :)

Tiny zei

Ik wacht ook nog niet op de lente hoor, het is hier heerlijk. Weinig wind, haast geen sneeuw, veel zon strak bluawe lucht en allemaal vrolijke mensen om me heen, die zo blij zijn dat er ijs is en het de goede kant op gaat en er misschien een Elfstedentocht gereden kan worden, daar hebben we het graag een beetje koud voor;-)
Die lente komt wel.
Groetjes

Yvonne zei

Prachtfoto Miriam, maar ik ben het helemaal met je eens, laat de lente maar komen. Het mooie jonge groen, de kruipertjes, heerlijk!

Anoniem zei

Ik ga het aantal medestanders voor je nu verdubbelen Miriam, de lente mag ook van mij komen.
Tuurlijk is het in de winter allemaal mooi!
Maar dat is 't in de lente ook en daar heb ik veeel meer aan/mee!
Gr Jan W

Lia zei

Een prachtige foto Mirjam!
Ook ik verlang naar de lente hoor, al heeft dit winterse ook wel wat. Maar ik kan niet wachten op de tijd dat we weer lekker vlindertjes en bloemetjes kunnen kieken.